logo

Bruiloft David & Merel mei 2015

thumb BR merel 1

Op een zonnige dag bij Orangerie Elswout zijn David en Merel in het huwelijk getreden. De gasten werden in de middag ontvangen in de tuin van de orangerie die versierd was met witte tule strikken, hartvormige ballonnen en gekleurde lampionnen in de fruitbomen. Mintgroen was de themakleur en dat hebben we verwerkt in mintgroene linten om de stoelen voor de ceremonie, overal mintgroene potjes met kaarsen, mintgroene onderzetters met de foto van het bruidspaar en ook de fotostrips van de fotobooth waren in het mintgroen.

Tijdens de ceremonie werd het bruidspaar live toegezongen door zangeres Merel waarbij er hier en daar toch een traan werd gelaten. Na de ceremonie konden de gasten buiten in de zon genieten van een 5-persoons band die heerlijke soulfull beats speelden. In de tuin waren diverse spelletjes uitgezet zoals croquet, jeux des boules en reuzenmikado. Zowel de kinderen als de volwassenen hebben hiervan genoten. Het fantastische 4 gangen walking dinner werd muzikaal begeleid door de mobiele dj die rondliep en de favoriete hits van de gasten draaide. Na het aansnijden van meerdere aardbeientaarten was het tijd voor feest! Door de gekleurde dansvloer, vele gekleurde ledspots langs de muren en de goede beats van de DJ kwamen de gasten meteen in de feeststemming! De fotobooth was in het mintgroen gekleurd en zorgde met een grote mand accessoires voor hilarische fotostrips, waarvan 1 voor de gasten en 1 voor het bruidspaar. Nadat het bruidspaar door de haag van sterretjes vertrok, konden de gasten nog genieten van een welverdiende late night snack. Het was fantastisch!

Een jaar de tijd hadden we genomen om onze bruiloft op 30 mei 2015 voor te bereiden. Dit leek meer dan genoeg tijd, tot dat we begin december besloten om een huis te kopen, waar ook een verbouwing bij kwam kijken. Al snel werd duidelijk dat de oplevering vrij dicht op onze bruiloftsdatum zou zitten en besloten we dat we een weddingplanner moesten inschakelen. En daar hebben we geen moment spijt van gehad..!
Leonie heeft ons niet alleen heel goed kunnen ondersteunen in het voortraject met het uitzoeken van onze fotograaf, DJ, contact met de locatie etc., maar heeft er ook voor gezorgd dat wij een onvergetelijke en vooral onbezorgde dag hebben gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hebben letterlijk onze 'droomdag' gehad!
Zodra je met Leonie om de tafel gaat zitten om je bruiloft te bespreken zal je meteen haar passie voor dit vak voelen. Ze is in staat zich echt in te leven in jouw specifieke wensen en weet hier ook de juiste adviezen in uit te brengen. Wij zullen haar zeker aanbevelen!

Bruiloft Pim & Lonneke augustus 2014

pimlon

De bruiloft van Pim & Lonneke was in een Frans thema. De ceremonie vond plaats in de prachtige kerk van Bemelen, die voor de gelegenheid volledig versierd was met bloemen. Tijdens de receptie in de kasteeltuin van de Hotelschool Maastricht genoten de gasten van champagne in de zon, gecombineerd met de heerlijkste hapjes terwijl de chansonnière het deed leken alsof we in de Provence waren. Het diner werd genuttigd aan 4 lange tafels en met 120 gasten. De gerechten werden vanuit grote schalen gedeeld door de gasten wat vastgelegd werd door de live schilder! Na het dessertbuffet met allerlei kleine zoete versnaperingen was het tijd voor het feest. Het pad naar de feestlocatie werd verlicht door 100 candlebags. Tijdens het feest konden de gasten genieten van cocktails, de fotodoos, pizza en een geweldige DJ met lichtshow. En het feest ging door tot in de late uurtjes.....Bij vertrek ontvingen de gasten allen een goodiebag met wat favoriete artikelen van het bruidspaar.

Onze trouwdag was fantastisch en Leonie heeft daar een super belangrijke rol in gespeelt. Pim en ik zijn beide heel erg perfectionistisch, kritisch en hebben beide jaren ervaring in de horeca en weten dus ook precies hoe we alles willen hebben. Omdat we elkaar hebben leren kennen op de Hotelschool Maastricht, wilden we daar ook onze borrel, diner, feest en overnachtingen. Alleen de hotelschool is geen "standaard" trouwlocatie (wel heel mooi) en dat heeft af en toe voor de nodige stress gezorgd. Daarom hebben we Leonie gevraagd om op de dag zelf alles te regelen en dat was een achteraf een hele goede beslissing! We kenden Leonie al en we hadden onze trouwdag aan niemand anders kunnen toe vertrouwen! Leonie zorgt er echt voor dat alles geregeld wordt, denkt met je mee en zorgt ervoor dat je kan genieten op je trouwdag! Leonie nogmaals bedankt!

Bruiloft Roy & Elles juni 2014

thumb BR elles1Roy & Elles zijn afgelopen 8 juni getrouwd! De Eventspecialist heeft als weddingplanner het bruidspaar mogen ontzorgen door samen de bruiloft in 10 weken te organiseren!

De pret begon al toen de gasten werden opgehaald door een Amerikaanse schoolbus om naar de pittoreske kerk in Amsterdam-Noord te gaan. De ceremonie was intiem en uniek met een eigen gekozen Babs, een zangeres die akoestisch de favoriete liedjes van het bruidspaar zong en prachtige decoraties gemaakt door de familie. Na het toostmoment waarbij de magnumfles champagne gesabreerd werd met een sabel konden de gasten genieten van een walking dinner op een prachtige open boot die over de Amsterdamse grachten voer. Het feest werd op de 11e verdieping gegeven waardoor het uitzicht over de nachtelijke skyline van Amsterdam fenomenaal was. Door de mooie taart, geweldige band, leuke persoonlijke touches, led dansvloer en de DJ was het een feest om nooit te vergeten! Het was genieten om de bruiloft van begin tot eind te mogen organiseren.

 'Op een normaliter hele korte termijn wilden wij toch een zeer uitgebreide bruiloft gepland hebben. Dankzij Leonie is het gelukt alles in goede banen te laten verlopen. Door haar netwerk, het meedenken en de creatieve oplossingen in het voortraject was de dag een succes. Van de gasten positieve feedback gehad en zelf waren en zijn we ook happy!'

Bruiloft Linda & Jorn maart 2012

thumb BR LinJorn1Begin maart 2012 zijn Linda & Jorn in het huwelijksbootje gestapt. Met een delegatie van 90 huwelijksgasten zijn we naar Palamos, Spanje afgereisd om daar hun liefde te vieren. Tijdens een 3-daags festijn hebben de gasten kunnen genieten van diverse heerlijke diners, cocktails & champagne, ontroerende speeches, een fantastisch feest en de prachtige ceremonie in een antieke kapel. De Flashmob tijdens het feest was een complete verrassing! Het was voor het bruidspaar, hun gasten en voor De Eventspecialist een onvergetelijke week, gevuld met liefde en plezier, goede planning en bijzondere locaties.