logo

Bruiloft Roy & Elles juni 2014

thumb BR elles1Roy & Elles zijn afgelopen 8 juni getrouwd! De Eventspecialist heeft als weddingplanner het bruidspaar mogen ontzorgen door samen de bruiloft in 10 weken te organiseren!

De pret begon al toen de gasten werden opgehaald door een Amerikaanse schoolbus om naar de pittoreske kerk in Amsterdam-Noord te gaan. De ceremonie was intiem en uniek met een eigen gekozen Babs, een zangeres die akoestisch de favoriete liedjes van het bruidspaar zong en prachtige decoraties gemaakt door de familie. Na het toostmoment waarbij de magnumfles champagne gesabreerd werd met een sabel konden de gasten genieten van een walking dinner op een prachtige open boot die over de Amsterdamse grachten voer. Het feest werd op de 11e verdieping gegeven waardoor het uitzicht over de nachtelijke skyline van Amsterdam fenomenaal was. Door de mooie taart, geweldige band, leuke persoonlijke touches, led dansvloer en de DJ was het een feest om nooit te vergeten! Het was genieten om de bruiloft van begin tot eind te mogen organiseren.

 'Op een normaliter hele korte termijn wilden wij toch een zeer uitgebreide bruiloft gepland hebben. Dankzij Leonie is het gelukt alles in goede banen te laten verlopen. Door haar netwerk, het meedenken en de creatieve oplossingen in het voortraject was de dag een succes. Van de gasten positieve feedback gehad en zelf waren en zijn we ook happy!'