logo

Bruiloft David & Merel mei 2015

thumb BR merel 1

Op een zonnige dag bij Orangerie Elswout zijn David en Merel in het huwelijk getreden. De gasten werden in de middag ontvangen in de tuin van de orangerie die versierd was met witte tule strikken, hartvormige ballonnen en gekleurde lampionnen in de fruitbomen. Mintgroen was de themakleur en dat hebben we verwerkt in mintgroene linten om de stoelen voor de ceremonie, overal mintgroene potjes met kaarsen, mintgroene onderzetters met de foto van het bruidspaar en ook de fotostrips van de fotobooth waren in het mintgroen.

Tijdens de ceremonie werd het bruidspaar live toegezongen door zangeres Merel waarbij er hier en daar toch een traan werd gelaten. Na de ceremonie konden de gasten buiten in de zon genieten van een 5-persoons band die heerlijke soulfull beats speelden. In de tuin waren diverse spelletjes uitgezet zoals croquet, jeux des boules en reuzenmikado. Zowel de kinderen als de volwassenen hebben hiervan genoten. Het fantastische 4 gangen walking dinner werd muzikaal begeleid door de mobiele dj die rondliep en de favoriete hits van de gasten draaide. Na het aansnijden van meerdere aardbeientaarten was het tijd voor feest! Door de gekleurde dansvloer, vele gekleurde ledspots langs de muren en de goede beats van de DJ kwamen de gasten meteen in de feeststemming! De fotobooth was in het mintgroen gekleurd en zorgde met een grote mand accessoires voor hilarische fotostrips, waarvan 1 voor de gasten en 1 voor het bruidspaar. Nadat het bruidspaar door de haag van sterretjes vertrok, konden de gasten nog genieten van een welverdiende late night snack. Het was fantastisch!

Een jaar de tijd hadden we genomen om onze bruiloft op 30 mei 2015 voor te bereiden. Dit leek meer dan genoeg tijd, tot dat we begin december besloten om een huis te kopen, waar ook een verbouwing bij kwam kijken. Al snel werd duidelijk dat de oplevering vrij dicht op onze bruiloftsdatum zou zitten en besloten we dat we een weddingplanner moesten inschakelen. En daar hebben we geen moment spijt van gehad..!
Leonie heeft ons niet alleen heel goed kunnen ondersteunen in het voortraject met het uitzoeken van onze fotograaf, DJ, contact met de locatie etc., maar heeft er ook voor gezorgd dat wij een onvergetelijke en vooral onbezorgde dag hebben gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hebben letterlijk onze 'droomdag' gehad!
Zodra je met Leonie om de tafel gaat zitten om je bruiloft te bespreken zal je meteen haar passie voor dit vak voelen. Ze is in staat zich echt in te leven in jouw specifieke wensen en weet hier ook de juiste adviezen in uit te brengen. Wij zullen haar zeker aanbevelen!