logo

FEBO - Franchisedag juni 2015

febo1Dit jaar werden de FEBO franchisenemers uitgenodigd op het FEBO hoofdkantoor in Amsterdam. Hiervoor was het belangrijk om de locatie met alle kantoren en de productievloer om te toveren in een echte eventlocatie. De opslag hebben we veranderd in een sfeervolle ruimte voorzien van alle gewenste techniek en meubilair voor de plenaire sessies. De binnentuin werd aangekleed met terrasmeubilair in de kleuren van FEBO en met een live bbq station voor de chefs van Ron’s Gastrobar. De gasten werden buiten in de zon ontvangen door een leuke VW2 koffietruck waar de barista de beste koffies voor hen maakte. Na de plenaire sessie met de diverse sprekers konden de gasten genieten van een luxe broodjeslunch in de binnentuin. Na de lunch was het tijd voor de onthulling van de nieuwe visuals. We hebben een doek precies op schaal laten maken van de FEBO toonbank en automatiek van 7x3 meter. Met een druk op de knop viel het doek en erachter verscheen het nieuwe uiterlijk van de toonbank en voor alle gasten een glas bubbels. Tijdens de netwerkborrel verzorgde de dj met een FEBO-milkshake als mobiele dj-meubel voor de muzikale omlijsting terwijl de gasten konden smullen van de kleine bbq gerechten van Ron’s Gastrobar. Als dessert serveerde het IJsmeisje hoorntjes met heerlijk Italiaans ijs. Tot volgend jaar!

Rob Hogervorst, marketing FEBO
Professioneel en goed meegedacht vanuit ons thema Gastvrijheid naar een volledig programma. De ondersteuning loopt van transparant en duidelijk aanbod van de diverse mogelijkheden naar volledige regie op de dag zelf. De ombouw van het hoofdkantoor tot eventlocatie was meer dan geslaagd. Daardoor een zeer geslaagde, gastvrije en culinaire dag met onze franchisenemers.

Stedelijk Museum - Floormanager Events

thumb stedelijkHet Stedelijk Museum in Amsterdam is het grootste museum voor vormgeving en moderne kunst in Nederland. Het Stedelijk is een prachtige locatie voor diner, receptie of feest. De zalen hebben ieder hun eigen karakter en hebben een capaciteit van 16 tot 1000 personen.
Bij een event fungeert de Eventspecialist als de floormanager events. Zij is verantwoordelijk voor alle interne partijen zoals beveiliging, horeca, gidsen en de facilitaire dienst. Daarnaast is zij de contactpersoon voor de klant en voor alle externe leveranciers zoals de techniek, decoratie en catering.

Rianne Greven, Event coördinator Stedelijk Museum Amsterdam
Leonie is een fijne, professionele floormanager voor het Stedelijk Museum. Ze is communicatief sterk en is oplossingsgericht, altijd met oog voor zowel de belangen van de klant als van het museum.

Masters of LXRY 2014

thumb lxry2Gedurende de Masters of LXRY 2014 is De Eventspecialist verantwoordelijk geweest voor het verloop van alle modeshows, de voorbereiding en begeleiding van alle LXRY & sponsorborrels en de complete logistiek van de diverse arrangementen.
Mascha Blaaser (Event Manager Masters of LXRY 2014):

"After a successful and pleasant partnering with Leonie Pamboer during Masters of LXRY 2013 we continued the cooperation again for the preparations of the Masters of LXRY 2014. Leonie again proved to be able to work independently and is able to solve unpredictable challenges in a creative way which, again, made Leonie Pamboer a valuable addition to the Masters of LXRY team. Leonie is a person with great character and mentality. We are looking forward to be working with her for the upcoming edition of Maters of LXRY 2015."

Next Kitchen - Partymanager

thumb nextkitchen1Next Kitchen catering is een jong en energiek cateringbedrijf in Utrecht dat professioneel, creatief en met liefde voor het vak invulling geeft aan uw evenement. Wij verzorgen catering voor bedrijven en particulieren die niet alleen houden van lekker en eerlijk eten, maar ook verrast willen worden met een eigenzinnige presentatie en trendy aankleding". De Eventspecialist verzorgt het partymanagement tijdens diverse events. Het is de taak van de partymanager om de gehele verantwoordelijkheid tijdens het event op zich te nemen en de verwachtingen van de gasten te overtreffen.

Brothers Horeca Group - Brainstormsessie

thumb brainstormBHG heeft meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten en het exploiteren van restaurants, discotheken en festivals en is zo uitgegroeid tot een gerenommeerde horecaonderneming. BHG beschikt over een aantal locaties met ieder een eigen sfeer en specifieke kenmerken. Voor het salespersoneel van deze locaties heeft De Eventspecialist een brainstormsessie mogen organiseren en presenteren. Na het voorgesprek met de Salesmanager, heeft De Eventspecialist een programma op maat samengesteld voor BHG.
Uit de brainstormsessie zijn concrete sales ideeën gekomen waar BHG op dit moment mee bezig is om deze verder te ontwikkelen.

Masters of LXRY 2013

thumb lxry3Masters of LXRY is een 5-daagse luxury event waar het draait om beleving op het gebied van luxe en topkwaliteit. December 2013 heeft dit event plaats gevonden in de RAI.
Als assistent eventmanager heeft de Eventspecialist vanaf half oktober de eventmanager Mascha Blaaser kunnen ondersteunen. De Eventspecialist was verantwoordelijk voor het entertainment en het goede verloop op & achter het podium tijdens Masters of LXRY 2013. Het podium is gevuld geweest met artiesten zoals Eva Simons, Sharon Doorson, Edsilia Rombley, Sabrina Starke en vele anderen maar ook modeshows van Addy van den Krommenacker, Paul Schulten en Collection PRC. Mascha Blaaser (Event Manager Masters of LXRY 2013):

"I have worked with Leonie during the Masters of LXRY Amsterdam 2013. Leonie has proven to be a hands on colleague with perfect organization and programming skills. During hectic moments she keeps a clear overview and keeps track on priorities in a calm manner. She is well spoken, alert, representative, well organized, trustworthy and responsible. I enjoyed working with Leonie, she made it possible for me to be able to focus on other priorities and reduce my workload."

Bik Difference

Bik Difference en De Eventspecialist werken regelmatig samen om events met een educatief of trainingsonderdeel leuk en leerzaam te maken.

Clair Bik, eigenaar Bik Difference
Niet alleen tijdens een gezamenlijk dienstverband, maar ook tijdens de organisatie van een bedrijfsevenement heb ik Leonie leren kennen als hardwerkend, loyaal en positief kritisch. Haar enthousiasme en passie voor organiseren, vooruitdenken en het ontzorgen van de opdrachtgever zorgden ervoor dat de uitvoering van het evenement bijzonder soepel verliep. Aan alle details waren gedacht en alle deelnemers waren bijzonder positief verrast! Het belangrijkste blijft natuurlijk dat Leonie integer is, meedenkt en nooit te beroerd om zelf als eerste de handen uit de mouwen te steken.

Vermaat Groep - Gastvrijheidsproject

Restaurant Beat boven het Ziggodome in Amsterdam wordt geëxploiteerd door Vermaat Groep. Restaurant Beat is geopend voor borrel en diner op concertdagen. Gedurende 7 weken was het de taak van De Eventspecialist, i.s.m. Vermaat Groep, om tijdens de concertdiners de gastvrijheidsbeleving van de gasten te verhogen. Na 7 weken zagen we een toename in de gastvrijheidsbeleving, een toename in de omzet en een afname aan verbeterpunten. De Eventspecialist heeft gefungeerd als floormanager en meewerkend voorbeeld.

Organisatieburo - Eventmanager

Organisatieburo verzorgt fullservice evenementenorganisatie. Als Eventmanager begeleidt De Eventspecialist diverse evenementen voor Organisatieburo. Zoals bijvoorbeeld een personeelsfeest voor 1000 personen in Assen.

Select Catering - Eventbegeleiding

Select Catering verzorgt catering op elke gewenste locatie in binnen- en buitenland. Evenementenlocaties, kerken, bedrijfspanden en musea, werkelijk alles behoort tot de mogelijkheden. Als de museum cateraar van Amsterdam zijn zij 'exclusive supplier' in EYE en 'preferred cateraar' in onder andere het Rijksmuseum Amsterdam, Scheepvaartmuseum Amsterdam en het Stedelijk Museum Amsterdam. Voor Select Catering begeleidt De Eventspecialist diverse evenementen als Partymanager.

Empire Fine Food - Eventbegeleiding

"Empire Fine Food is de cateringservice van de Australische chef Claire Sullivan die zich heeft toegelegd op innovatief en modern koken. Empire Fine Food verzorgt door heel Nederland de catering voor kleine en grote, zakelijke en particuliere evenementen zoals recepties, diners en bruiloften." De Eventspecialist verzorgt eventbegeleiding voor diverse events van Empire Fine Food.

Kortingsburo – Pubquiz mei 2013

Kortingsburo organiseerde voor een zakelijke klant medio 2013 een personeelsfeest in Rotterdam voor 100 personeelsleden. Tijdens deze feestavond was een pubquiz gewenst. De Eventspecialist heeft de pubquiz georganiseerd en gepresenteerd, i.s.m. de DJ en de pubquiz-assistente. Samen hebben zij er een groot succes van gemaakt. Naast veel lol, hebben de personeelsleden elkaar ook beter leren kennen doordat zij in teams moesten samenwerken. Hierdoor ontstonden er onverwachte groepjes die veel gelachen hebben met elkaar wat de onderlinge saamhorigheidsgevoel ten goede kwam.