logo

Diensten

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende diensten die De Eventspecialist aanbiedt. Uiteraard zijn er andere mogelijkheden, zoals op het gebied van hospitality, eventbegeleiding en locatiemanagement. Mocht u een andere aanvraag hebben dan hieronder beschreven, bel gerust! 

Bruiloften

Een bruiloft is één van de mooiste dagen van jullie leven samen. Het is de dag waarop jullie gezamenlijk met familie en vrienden jullie liefde vieren! De Eventspecialist kan jullie assisteren en ondersteunen in de organisatie van de grote dag. Alhoewel er vele vormen mogelijk zijn qua samenwerking, biedt De Eventspecialist voornamelijk de volgende 3 pakketten aan:

The Final Touch

De Eventspecialist als professioneel ceremoniemeester op jullie grote dag.

Voor het bruidspaar dat graag alles zelf regelt, maar tijdens de bruiloft hun ceremoniemeesters, familie en vrienden niet willen belasten. Hiermee kunnen ook jullie belangrijkste gasten van ieder onderdeel van de bruiloft genieten, want De Eventspecialist zorgt ervoor dat alles achter de schermen soepel en volgens jullie wensen verloopt. Denk aan vroeg aanwezig zijn voor de coördinatie van de opbouw en styling, het alvast vooruit gaan naar een eventuele volgende locatie, het tijdschema in de gaten houden, vragen van leveranciers beantwoorden en dat ene seintje geven aan de band voor jullie entree. Het professioneel ceremoniemeesterschap wordt gecombineerd met een uitgebreide voorbespreking, waarbij we gezamenlijk jullie draaiboek en tijdschema doornemen. 

In The Mix

De Eventspecialist als jullie persoonlijke adviseur plus het professioneel ceremoniemeesterschap.

Voor het bruidspaar dat plezier heeft in de voorbereiding, maar graag gebruik maakt van de meerwaarde die De Eventspecialist biedt met deskundig advies. Hiermee worden eigen wensen en ideeën gecombineerd met de ervaring en know-how van De Eventspecialist. Zo ontvangen jullie een conceptdraaiboek en checklist en is de Eventspecialist jullie sparringpartner bij alle aspecten van de bruiloft. Denk hierbij aan het nakijken van offertes, kostenbesparende tips, advies met betrekking tot het programma en creatief meedenken over styling, entertainment, culinaire verzorging, give-aways etc. Dit pakket bevat drie besprekingen tijdens het voortraject en het professioneel ceremoniemeesterschap op jullie grote dag.

U kunt dit pakket uitbreiden met een locatiebezoek. De Eventspecialist bezoekt dan samen met u de trouwlocatie waar de mogelijkheden en eventuele uitdagingen in kaart gebracht worden om deze optimaal aan te laten sluiten bij jullie plannen.

Full Service

De Eventsspecialist als full service weddingplanner.

Voor het bruidspaar dat van A tot Z ontzorgd wil worden in de voorbereiding en tijdens de bruiloft.
Hiermee heeft u volledige toegang tot de ervaring en het netwerk van De Evenstspecialist. Dat betekent zowel deskundig advies tijdens de voorbereidingen als het professioneel ceremoniemeesterschap, uitgebreid met het uit handen nemen van het tijdrovende offertetraject, het bedingen van kortingen, het maken van een overzichtelijke kostenbegroting, hulp bij het uitnodigingstraject, het maken van een stroomplan en draaiboek, en de complete styling & decoratie. Kortom: sparringpartner, weddingplanner, besparing van tijd en genieten van korting. Jullie enige taak is stralen en ja zeggen!
Dit pakket bevat drie besprekingen, een locatiebezoek, een kostenbegroting, verzorging van de complete logistiek en het professioneel ceremoniemeesterschap. 

Kijk bij cases voor voorbeelden van bruiloften die De Eventspecialist reeds verzorgde.

Particuliere evenementen

Heeft u iets te vieren?
Zoals een groots verjaardagsfeest, een baby-shower, de ultieme house-warming, een luxe diner aan huis, een weekend weg met de hele familie of andere feestelijke jubilea? De Eventspecialist kan dit perfect voor u verzorgen.

De Eventspecialist kan u helpen bij:

• Creatieve ideeën met betrekking tot locatie, catering, entertainment etc.
• Van uw huis de ultieme feestlocatie maken
• Kortingen bedingen door optimaal gebruik te maken partners en netwerk
• Een transparant budgetplan
• Styling en decoratie
• Op- en afbouw
• Complete regie van het evenement

De Eventspecialist levert graag maatwerk. Er meerdere vormen van samenwerking mogelijk om alles af te stemmen op uw wensen. Door samen te werken met De Eventspecialist kunt u zorgeloos van de festiviteiten genieten en heeft u alle tijd voor uw vrienden en familie.

Kijk bij cases voor voorbeelden van particuliere evenementen die De Eventspecialist reeds verzorgde.

Zakelijke evenementen

Heeft u iets te vieren? Zoals een kerstborrel, een promotiediner, een personeelsfeest, een afdelingsuitje, een culinair omlijste meeting op locatie, franchise-dag, sinterklaasfeest, personeelsdag, een zakelijk jubileum of afscheid van de directeur?

De Eventspecialist kan u helpen bij:

• Advies met betrekking tot locatie, catering, entertainment etc.
• Kortingen bedingen door optimaal gebruik te maken partners en netwerk
• Een transparante begroting opstellen
• Styling en decoratie van de locatie verzorgen
• Het los boeken van entertainment, fotograaf en special acts.
• Coördinatie van pp- en afbouw
• Hulp bij het uitnodigingstraject
• Complete regie van het evenement

Door samen te werken met De Eventspecialist kunt u zorgeloos van uw zakelijke evenement genieten en heeft u alle tijd voor uw gasten en relaties.

Kijk bij cases voor voorbeelden van zakelijke evenementen die De Eventspecialist reeds verzorgde.